Talli

Talli on valmistunut tammikuussa 2006.

Tallissa on 17 karsinaa, joista 1 on isompi varsomiskarsina ja 1 on pienempi ponikarsina. Kuudest karsinasta on ovi suoraan ulos tarhaan. Karsinoissa on vesiautomaatit, joissa on vedensekoittajat (juomavesi on +17 -asteista), ruokakupit ja suolakivet. Kuivikkeena käytetään turvetta ja olkipellettiä sekä tarvittaessa myös puupellettiä/purua/kutteria.

Tallissa on automaattinen koneellinen ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmä - tallissa on raikas, mutta vedoton sisäilma. Käytössä on hevosille pesupaikka, johon tulee myös lämmin vesi. Käytettävissä on viilennysletkut.

Hevosten varusteille on jokaiselle omat varustekaapit varustehuoneessa. Kuivaushuoneessa kuivuvat loimet ja pyykit. Sieltä löytyy myös pesukone.

Ihmisten varusteille on omat kaapit pukuhuoneessa, jonka yhteydessä on myös suihkutila. Sosiaalitiloissa on myös wc sekä viihtyisä toimisto/keittiö.

Tallin yhteydessä on erillinen heinävarasto ja rehuhuone hevosten rehuille. Myös lantala ja kuivikevarasto ovat saman katon alla.

Tallin ympärillä on 17 tarhaa, joissa on lankku ja sähköaidat. Tarhojen etuosassa suodatinkangas ja hiekkaa, takaosa peltoa. Tarhojen lisäksi kesäisin käytössä neljä laidunlohkoa.

Aidattu ratsastuskenttä (30 x 60 m) on salaojitetu ja valaistu.

Maneesi (24 x 47 m) on kevyesti lämpöeristetty ja hyvin valaistu. Seinillä on peilejä. Maneesin yhteydessä on 3 väliaikaiskarsinaa. Maneesissa on 50 henkilön katsomo, johon on myös erillinen sisäänkäynti.

Tallilta lähtee mukavia maastoratsastusreittejä (pelloilla, teillä, metsissä). Naapuritallilta löytyy myös hevosten uittopaikka.