Ratsastamaan?

Lauantaisin alkeisryhmät:

Klo: 16-16.30 Tervetuloa ratsastamaan -ryhmä

Tämä ryhmä on tarkoitettu ratsastuksen aloittamisesta haaveileville!
Mielellään mukaan oma taluttaja, mutta osalle löytyy tallilta taluttajat! Laita viesti Mariannelle ennen ensimmäistä kertaa, saat ohjaat ja sovitaan taluttajasta ym.

Ryhmässä opetellaan ratsastuksen perusteita: ratsaille nousu ja satulasta laskeutuminen, perusistunta, avut: liikkeellelähtö, pysäyttäminen, kääntäminen, harjoitusravi.

Hinta: 22€/hlö/kerta tai 5 kerran tallikortti 107€.


Uusi ratsastaja, laitathan vielä viestin Mariannelle esim. Whatsappilla, niin saat vielä ohjeita. P. 0405668086Klo: 16.30-17.15 Harjoitellaan lisää -ryhmä

Harjoitellaan lisää -ryhmään voivat tulla aloittelevat ratsastajat, jotka ovat käyneet esim. 5-10 kertaa Tervetuloa ratsastamaan -ryhmässä tai opetelleet ratsastusta muuten: ohjat pysyvät jo kädessä, hevosen pysäyttäminen, liikkeelle lähtö, kääntäminen ja ravaaminen satulasta kiinni pitäen onnistuvat.
Ryhmässä opetellaan ravin keventämistä, harjoitellaan tarkkuutta kääntämiseen, pysähdyksiin ja opetellaan vähitellen ohjaamaan hevosta myös ravissa. Jos hevonen/ poni ei jatka seuraavaan ryhmään, ratsastaja voi harjoitella sen hoitoa tunnin jälkeen.
Tallilta järjestynee taluttajat osalle. Mielellään oma hevostaitoinen taluttaja mukaan.
Hinta 28€/hlö/kerta tai 5 kerran tallikortilla 135€.


Klo: 17.15-18 Ystäväksi hevonen -ryhmä

Ystäväksi hevonen -ryhmässä ratsastetaan jo osaksi ilman taluttajaa. Ratsastajat osaavat keventää ja ohjata hevosta ainakin käynnissä.

Ryhmässä opetellaan: perusistunta, apujen tarkempaa käyttöä, puomeja ym. Myös ratsastusradan tiet tulevat tutuiksi vähitellen.
Tunnin jälkeen jäädään noin puoleksi tunniksi opettelemaan hevosen ja varusteiden hoitoa.

Hinta 28€/hlö/kerta tai 5 kerran tallikortilla 135€.


Ilmoittaudu tunneille hopotin kautta!


Aikuisten alkeis/Takaisin satulaan -kurssi

ma 27.6. - ke 29.6.2021 klo: 17-19


Alkeiskurssi sopii kaikille ratsastuksen aloittamisesta haaveileville aikuisille (ja nuorille) sekä ratsastusta esim. lapsena harrasteille

Alkeiskurssilla opitaan hevosen hoitoa, varustamista, ratsastuksen perusteita (istunta, avut, pysähtyminen, liikkeellelähtö, kääntäminen, käynti ja ravi).

Klo 17.00 aloitetaan hevosten hoitamisen ja varustamisen opettelulla, ratsastus noin klo: 17.45-18.45. Jos mahdollista, oma avustaja (ratsastusta harrastava lapsi tms.) mukaan, mutta avustajia järjestyy myös tallilta (tieto Mariannelle, onko avustaja vai ei).

Ilmoittaudu hopotin kautta (kausimaksulla, sisältää 3 kertaa) ja maksa varausmaksu 30€, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa.

Hinta 85€/hlö/ 3 päivää