Ratsastamaan?

Lauantaisin alkeisryhmät:

Klo: 17-17.30 Tervetuloa ratsastamaan -ryhmä

Tämä ryhmä on tarkoitettu ratsastuksen aloittamisesta haaveileville!
Ryhmässä kaikille tavallisesti on varattu omat avustajat, mutta nyt KORONAN takia oma aikuinen taluttaja mukaan! (Muutamalle löytyy taluttaja, varmista Mariannelta.)

Ryhmässä opetellaan ratsastuksen perusteita: ratsaille nousu ja satulasta laskeutuminen, perusistunta, avut: liikkeellelähtö, pysäyttäminen, kääntäminen, harjoitusravi sekä keventäminen. Myös erilaiset ratsastusradan tiet tulevat tutuksi.

Hinta: 22€/hlö/kerta


Uusi ratsastaja, laitathan vielä viestin Mariannelle esim. Whatsappilla, niin saat vielä ohjeita. P. 0405668086Klo: 17.30-18.15 Ystäväksi hevonen -ryhmä

Ystäväksi hevonen -ryhmä sopii aloittelijoille, jotka ovat jo ratsastaneet jo ainakin muutaman kerran esim Tervetuloa ratsastamaan -ryhmässä. Kaikille on tavallisesti varattu omat avustajat, mutta nyt KORONAN takia kaikille oma aikuinen taluttaja mukaan!

Ryhmässä opetellaan: ratsaille nousu ja laskeutuminen, perusistunta, avut, pysäyttäminen ja liikkeellelähtö, kääntäminen, harjoitusravi sekä opetellaan keventämistä. Myös ratsastusradan tiet tulevat tutuiksi vähitellen. Tunnin jälkeen on mahdollista jäädä riisumaan hevoselta varusteet ja harjaamaan hevonen (Koronan takia nyt mieluiten oman aikuisen kanssa).


Hinta 26€/hlö/kerta tai 5 kerran tallikortilla 125€.


Ratsastuksen alkeiskurssi ma 29.6. - to2.7.2020 klo: 13-15.30


Alkeiskurssi sopii kaikille ratsastuksen aloittamisesta haaveileville. Alkeiskurssilla opit hevosen hoitoa, varustamista, ratsastuksen perusteita (istunta, avut, pysähtyminen, liikkeellelähtö, kääntäminen, käynti ja ravi).
Klo 13.00 aloitetaan hevosten hoitamisen ja varustamisen opettelulla, ratsastus noin klo: 14-15.
Kaikille on varattu omat avustajat.


Osa hevosista pikkuponeja, joilla ratsastajan maksimipaino noin 50kg.
Hinta 120€/hlö.Ilmoittaudu hopotin kautta (kausimaksulla, sisältää 4 kertaa) ja maksa varausmaksu 30€, jota ei palauteta peruutuksen sattuessa.
Hinta 120€/hlö/ 4 päivää